BOSCH bygningenBob Bistro

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

ÅBNINGSTIDER
MAN – SØN:
12.00 – 24.00


KØKKENETS ÅBNINGSTIDER
FROKOST MAN – SØN: 12.00 – 16.00
AFTEN MAN – TORS: 17.00 – 22.00
AFTEN FRE – LØR: 17:30 – 22:00
AFTEN SØN: 17.00 – 21.00

VELKOMMEN PÅ VORES ØKOLOGISKE RESTAURANT I HJERTET AF VESTERBRO

På BOB Bistro får du økologi med kant. Vi er en del af Kødbyens urbane vibe og når du træder ind af døren hos os møder du en Vesterbro restaurant i moderne bistrostil. Udover at vi overvejende serverer økologisk, bestræber vi os på hele tiden at arbejde mod og indgå samarbejder, som i vores øjne er med til at fremme bæredygtighed, socialt ansvar og upcycling. Når du drikker vand hos os, er det blandt andet fra kasserede vinflasker fra Borneo og Sydøstasien, som med lav energianvendelse og lokal arbejdskraft er blevet lavet om til smukke vandglas.

Dagtimerne og aftenstunden på BOB er meget forskellig fra hinanden, og det liv du vil opleve på det ene tidspunkt adskiller sig meget fra det andet. Vi vil nemlig gerne åbne op for, at vi har store lokaler med plads til mange mennesker – og der er mange mennesker, som har brug for lokaler. Derfor er vi med i et fleksibelt kontorfællesskabs initiativ og har mange spændende mennesker siddende i løbet af dagen. Vi kan godt lide, den dynamik der opstår, når der er arrangementer, bliver arbejdet, holdt møder, spist frokost og hygget i et glidende flow gennem dagen. Vi er en del af et stort grønt netværk, hvor vi på tværs af forskellige brancher inspireres til at tænke i løsninger på at skabe en mere bæredygtig tilværelse for os alle. Vi glæder os til at byde dig velkommen på restauranten. Om det er for at spise en hurtig frokost, holde forretningsmøde eller en længere 3 retters middag med vin. Drop forbi BOB, så ses vi.

Økologi mærket

TILMELD NYHEDSBREVET

90 – 100% ØKOLOGI MED KANT

BOB Bistro er en af de få 90-100% økologiske spisesteder der findes i København. Kærligheden til økologi er stor og selv ginen i vores cocktails er økologisk. Vi tror på, at økologi er en del af løsningen på bæredygtig produktion og ansvarlig service. Vi skaber vores menu med udgangspunkt i de økologiske råvarer, der er i sæson. Det betyder også at det er vigtigt for os at gøre brug af lokale leverandører, som tilstræber bæredygtig produktion. Vores leverandører er en del af vores historie og den fortælling du træder ind i når du besøger BOB. Derfor er det også vigtigt for os at kende vores samarbejdspartnere.

Vores gæster er vores eksistensgrundlag. Gode gæster er glade gæster og glade gæster kommer af gode oplevelser. Det vil sige, at det er vores opgave at give vores gæster gode oplevelser, når de besøger BOB. Vi vil gerne invitere vores gæster ind til god mad og behagelig service, men vi vil også gerne have at vores gæster forlader restauranten med lidt mere end det. Vi vil gerne give vores gæster oplevelsen af at indgå i en større sammenhæng af bæredygtige initiativer, når de har brugt nogle timer på BOB. Det gør vi ved at involvere vores gæster i de fortællinger, som omgiver os på restauranten i kraft af de valg vi træffer. Vi vil gøre det nemt for vores gæster at træffe det bevidste valg.

I vores arbejde tilstræber vi løbende at lade os inspirere til nye grønne initiativer. Vi vil gerne yde vores bidrag til en mere bæredygtig livsførelse og derfor er det vigtigt, at vi ikke står stille. Det betyder, at vi indgår mere eller mindre utraditionelle samarbejder på tværs af forskellige brancher. Vi søger, at arbejde bredt rundt om bæredygtighedsbegrebet og vi ønsker at inspirere til en grønnere tilværelse blandt vores gæster, vores ansatte, vores netværk og vores leverandører.

Vi vil også gerne inspireres – måske du har en idé til et grønt tiltag på restauranten?

URBAN VIBE I KØDBYEN

Vi bor midt på Vesterbro i den ikoniske BOSCH-bygning. I tråd med BOB’s gennemgående økologiske profil har vi fokus på naturlige og organiske materialer i vores indretning og balancerer mellem det rare og det rå. BOB er den eneste 90-100% økologiske restaurant Vesterbro har at byde på.

Udover at spise frokost og middag i restauranten, kan du også afholde selskaber på BOB. Hvis du er på udkig efter Urban Vibe i hjertet af København, er vores store flotte lokaler den perfekte location til din fest. Hos os kan du holde forretningsmøder på tomandshånd eller skyde en fest afsted for over 200 mennesker.

Hos os kan du holde reception med økologiske slagtersnacks og lokalbrygget øl eller vegetariske alternativer i blødt og sprødt med sprudlende biodynamiske bobler. Vi kan tilbyde hapser fra både det salte og det søde køkken og planlægger sammen med dig, hvad der skal serveres til din reception. Har du selv et venue til arrangementet kommer vi gerne ud og anretter.

Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om dit arrangement er lille eller stort. Vi laver dejlig mad og sprøde cocktails til dig og dine gæster og er også gerne behjælpelige med at finde musik til din fest.

 

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

På BOB er det vigtigt, at have god smag i munden – både i forhold til kvalitet og smag, men også i forhold til bæredygtighed og socialt ansvar. Dette afspejles selvfølgelig også i vores valg af leverandører.

GLÆNØ KALV OG KO
Glænø Kalv og ko er med til at sikre dyrevelfærd og bæredygtighed. Henrik fra Glænø Kalv og ko leverer hele Jersey tyrekalve, der ellers er ”tilovers” i mælkeproduktionen. Det betyder at kalvene får en lang sommer på græs i stedet for at blive aflivet. Vi får også ammetanter, der har haft deres liv som ammedyr. Her bruger vi hele dyret til vores husmandskost – eksempelvis braiseret i rødvin og urter. Besøg Glænø kalv og ko her.

BORNHOLMS MOSTERI
Hos BOB går vi ind for at tage et socialt ansvar. Derfor er det også helt naturligt at vi støtter Bornholms mosteri. For udover at de leverer fantastisk, økologisk most og saft, der er baseret på råvarernes originale smag – og uden tilsætningsstoffer, så er omdrejningspunktet for Bornholms Mosteri, at skabe beskæftigelsesmuligheder for udsatte borgere. I dag består over halvdelen af medarbejderstaben er socialt udsatte borgere. Besøg Bornholms mosteri her.

NØRREBRO BRYGHUS
Hos BOB går vi ind for at købe lokalt, der hvor det er muligt. Det hænger blandt andet meget sammen med vores indstilling til gerne at ville nedsætte vores CO2aftryk. Nørrebro Bryghus leverer samtidig velsmagende, økologisk og dansk produceret øl af højeste kvalitet. Øllen produceres med respekt for de gamle traditioner for ølbrygning, men udvikler samtidig på de klassiske øltyper. Besøg Nørrebro bryghus her.

ØRBÆK BRYGGERI
Økologi er omdrejningspunktet for BOB. Og det er det også hos Ørbæk bryggeri, der leverer vores sodavand. Ørbæk bryggeri mener, lige som BOB, at det vi putter i munden skal være af den bedste kvalitet – fri for skadelige pesticider og kemiske stoffer. Besøg Ørbæk bryggeri her.

TRADSBORG OG SØNNER
Da vi på BOB værner om miljøet, er vi stor fan af Tradsborg & Sønner. Ud over at demest handler med biodanamiske vine, så cykler de alting ud på kassecykler. Det er både mere hyggeligt, at få varer leveret sådan, men vigtigst, så sparer det vores miljø for CO2.

WINTHER ART
Vores fede vandglas fra Winther Art er et godt eksempel på bæredygtighed. Glassene er genbrug af kasserede vinflasker fra Borneo. Ud over den fede historie, der ligger i glassene, så har glassene kun krævet et minimalt energiforbrug i produktion. Samtidig udnyttes al overskydende plads på containere til at transport af glassene, således at CO2 mindskes. Og så er glassene jo super fede.

Green Award Refood certificeretGo Green Danmark Medlem

KØB GAVEKORT TIL BOB

Vi kender det alle sammen – det kan være så svært at finde lige præcis den rigtige gave, når en i familien eller omgangskredsen har fødselsdag eller inviterer til en anden festlig begivenhed. I vores del af verden forbruger vi med stort F og ofte køber vi selv det vi står og mangler. Men vi skal stadig have mad i maven hver dag og nogle gange, er der ikke noget bedre end at give fuldstændig slip og lade nogen andre lave maden og ordne opvasken. Så hvorfor ikke tænke lidt over hvor maden bliver spist?

Hos os spiser og drikker du økologisk. Vi stiller hele tiden nye krav til os selv for, at vi skal udvikle os og bevæge os i en mere og mere bæredygtig retning. Det afspejler sig i de leverandører og andre samarbejdspartnere vi arbejder med i det daglige. Når du køber et gavekort til BOB, tager du stilling til en masse faktorer uden at skulle gøre noget som helst. Du vælger selv om gavekortet skal være på et bestemt beløb, eller om du vil købe en af de menuer vi har sammensat. Bare følg linket nedenfor og tilpas nemt dit gavekort med en personlig hilsen. Du kan vælge at få gavekortet sendt direkte til din mail og printe det selv eller du kan få det tilsendt med posten.

Rigtig god fornøjelse!

PRØV OGSÅ VORES ANDRE LÆKRE RESTAURANTER

Den Lille Fede Restaurant
Den Lille Fede Kbh
Dag H Logo
Dag H
Restaurant Charlottenlund Fort
Charlottenlund Fortet