Drikkekort

BM_seperation_bar

Når vi serverer cocktails, vin, øl, sodavand, saft og kaffe er det altid økologisk eller biodynamisk. Det er en af de krav, vi stiller til de produkter, vi har i vores forretning. Vores restaurantchef og sommelier udvælger vinene, så vi kan byde på druer der komplimenterer maden vi serverer.

Hos BOB går vi ind for at tage et socialt ansvar. Derfor er det også helt naturligt at vi støtter Bornholms mosteri. For udover at de leverer fantastisk, økologisk most og saft, der er baseret på råvarernes originale smag – og uden tilsætningsstoffer, så er omdrejningspunktet for Bornholms Mosteri, at skabe beskæftigelsesmuligheder for udsatte borgere. I dag består over halvdelen af medarbejderstaben er socialt udsatte borgere. Besøg Bornholms mosteri her.

Et andet centralt aspekt for os er at købe lokalt, der hvor det er muligt. Det hænger blandt andet meget sammen med vores indstilling til gerne at ville nedsætte vores CO2aftryk. Nørrebro Bryghus leverer samtidig velsmagende, økologisk og dansk produceret øl af højeste kvalitet. Øllen produceres med respekt for de gamle traditioner for ølbrygning, men udvikler samtidig på de klassiske øltyper. Besøg Nørrebro bryghus her.

Økologi er omdrejningspunktet for BOB. Og det er det også hos Ørbæk bryggeri, der leverer vores sodavand. Ørbæk bryggeri mener, lige som BOB, at det vi putter i munden skal være af den bedste kvalitet – fri for skadelige pesticider og kemiske stoffer. Besøg Ørbæk bryggeri her.

Da vi på BOB værner om miljøet, er vi stor fan af Tradsborg & Sønner. Ud over at de mest handler med biodanamiske vine, så cykler de alting ud på kassecykler. Det er både mere hyggeligt, at få varer leveret sådan, men vigtigst, så sparer det vores miljø for CO2.

Kom og smag nogle af alle de dejlige dråber fra vores fantastisk leverandører.

Skål!