Leverandører

På BOB er det vigtigt, at have god smag i munden – både i forhold til kvalitet og smag, men også i forhold til bæredygtighed og socialt ansvar. Dette afspejles selvfølgelig også i vores valg af leverandører.

 

Bornholms mosteri: Hos BOB går vi ind for at tage et socialt ansvar. Derfor er det også helt naturligt at vi støtter Bornholms mosteri. For udover at de leverer fantastisk, økologisk most og saft, der er baseret på råvarernes originale smag – og uden tilsætningsstoffer, så er omdrejningspunktet for Bornholms Mosteri, at skabe beskæftigelsesmuligheder for udsatte borgere. I dag består over halvdelen af medarbejderstaben er socialt udsatte borgere. Besøg Bornholms mosteri her.

 

Glænø Kalvesalg: Med Glænø Kalvesalg er BOB med til at sikre dyrevelfærd og bæredygtighed. Henrik fra Glænø Kalvesalg leverer hele Jersey tyrekalve, der ellers er ”tilovers” i mælkeproduktionen. Det betyder at kalvene får en lang sommer på græs i stedet for at blive aflivet. Vi får også ammetanter, der har haft deres liv som amme dyr. Her bruger vi hele dyret til vores husmandskost -fx braisseret i rødvin og uter. Besøg Glænøkalvene her.

 

Nørrebro bryghus: Hos BOB går vi ind for at købe lokalt, der hvor det er muligt. Derved gør vi vores for at mindske CO2. Nørrebro Bryghus leverer samtidig velsmagende, økologisk og dansk produceret øl af højeste kvalitet. Øllen produceres med respekt for de gamle traditioner for ølbrygning, men udvikler samtidig på de klassiske øltyper. Besøg Nørrebro bryghus her.

 

Spis min Gris: rimer på bæredygtighed, dyrevelfærd og biodiversitet. Biodynamisk landbrug bygger på helhedstanken om, at der er en sammenhæng mellem jord, dyr, mennesker og himmellegemerne. Når du sætter tænderne i kød fra Spis min gris ved du, at dyret har haft det godt, er blevet velfærdsslagtet og at hele dyret bliver brugt. Det er bl.a. nogle af disse ‘overskuds’-udskæringer som vi bruger til BOB’s populære og velsmagende ‘Husmandskost’. Klik her for at læse Spis min gris’ 10 bud!

 

Tradsborg & Sønner: Da vi på BOB værner om miljøet er vi stor fan af Tradsborg & Sønner. Ud over at de mest handler med biodanamiske vine, så cykler de alting ud på kassecykler. Det er både mere hyggeligt, at få varer leveret sådan, men vigtigst, så sparer det vores miljø for Co2.

 

Winther Art: Vores fede vandglas fra Winther Art er et godt eksempel på bæredygtighed. Glassene er genbrug af kasserede vinflasker fra Borneo. Ud over den fede historie, der ligger i glassene, så har glassene kun krævet et minimalt energiforbrug i produktion. Samtidig udnyttes al overskydende plads på containere til at transport af glassene, således at CO2 mindskes. Og så er glassene jo super fede. Besøg Winther Art & Timbertale her.

 

Ørbæk bryggeri: Økologi er omdrejningspunktet for BOB. Og det er det også hos Ørbæk bryggeri, der leverer vores sodavand. Ørbæk bryggeri mener, lige som BOB, at det vi putter i munden skal være af den bedste kvalitet – fri for skadelige pesticider og kemiske stoffer. Besøg Ørbæk bryggeri her.