MENU

På BOB er det vigtigt, at have god smag i munden – både i forhold til kvalitet og smag, men også i forhold til bæredygtighed og socialt ansvar. Vi vil gerne tilbyde kompromisløse måltidsoplevelser. Måltider rige på smag lavet af sunde naturlige råvarer fremstillet på ansvarlig vis. Råvarerne er vores ressource. Måden de er fremstillet og håndteret på er afgørende for kvaliteten af de måltider vi serverer. Derfor bestræber vi os på at anvende så mange lokale og sæsonbetonede råvarer som muligt – alle naturligvis økologiske.

Vores fokus på råvaren afspejles selvfølgelig i vores valg af leverandører. Blandt nogle af dem er Glænø Kalv og ko, som er med til at sikre dyrevelfærd og bæredygtighed. Henrik fra Glænø Kalv og ko leverer hele Jersey tyrekalve, der ellers er ”tilovers” i mælkeproduktionen. Det betyder at kalvene får en lang sommer på græs i stedet for at blive aflivet. Vi får også ammetanter, der har haft deres liv som ammedyr. Her bruger vi hele dyret til vores husmandskost – eksempelvis braiseret i rødvin og urter. Besøg Glænø kalv og ko her.

Spis min Gris rimer på bæredygtighed, dyrevelfærd og biodiversitet. Biodynamisk landbrug bygger på helhedstanken om, at der er en sammenhæng mellem jord, dyr, mennesker og himmellegemerne. Når du sætter tænderne i kød fra Spis min gris ved du, at dyret har haft det godt, er blevet velfærdsslagtet og at hele dyret bliver brugt. Det er bl.a. nogle af disse ‘overskuds’-udskæringer som vi bruger til BOB’s populære og velsmagende ‘Husmandskost’. Klik her for at læse Spis min gris’ 10 bud!

Vi har gjort nemt for dig at træffe et bevidst valg.

Drop forbi BOB – så ses vi!