OM BOB

VELKOMMEN TIL VORES ØKOLOGISKE RESTAURANT I HJERTET AF VESTERBRO

På BOB-Biomio Organic Bistro får du 100% økologi med kant. Vi er en del af Kødbyens urbane vibe og når du træder ind ad døren hos os møder du en restaurant i moderne bistrostil. Udover at alt, hvad vi serverer, er økologisk, bestræber vi os på hele tiden at arbejde mod og indgå samarbejder, som i vores øjne er med til at fremme bæredygtighed, socialt ansvar og upcycling. Når du drikker vand hos os, er det blandt andet fra kasserede vinflasker fra Borneo og Sydøstasien, som med lav energianvendelse og lokal arbejdskraft er blevet lavet om til smukke vandglas.

Dagtimerne og aftenstunden på BOB er meget forskellig fra hinanden, og det liv du vil opleve på det ene tidspunkt adskiller sig meget fra det andet. Vi vil nemlig gerne åbne op for, at vi har store lokaler med plads til mange mennesker – og der er mange mennesker, som har brug for lokaler. Derfor er vi med i et fleksibelt kontorfællesskabsinitiativ og har mange spændende mennesker siddende i løbet af dagen.

Vi kan godt lide, den dynamik der opstår, når der er arrangementer, bliver arbejdet, holdt møder, spist frokost og hygget i et glidende flow gennem dagen.

Vi er en del af et stort grønt netværk, hvor vi på tværs af forskellige brancher inspireres til at tænke i løsninger på at skabe en mere bæredygtig tilværelse for os alle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på restauranten. Om det er for at spise en hurtig frokost, holde forretningsmøde eller en længere 3-retters middag med vin.

OBS
Vi gør opmærksom på, at vi blandt andet formidler vores restaurant gennem visuelle materialer. Det betyder, at der sommetider vil være fotografer i relation til restauranten. Der tages billeder af maden og af vores lokation både i og udenfor restauranten – også når vi har gæster. Vi synes, det er dejligt at kunne formidle vores restaurant og det liv der er i den visuelt. I udgangspunktet accepterer du derfor, at der bliver taget billeder, når du besøger vores restaurant. Skulle der være anledning til indvendinger, kan vores kommunikations- og marketingsafdeling kontaktes. Se info under kontakt.

VORES FILOSOFI

BOB-Biomio Organic Bistro er forankret i tre grundpiller, som danner fundamentet for vores måde at arbejde på og vores bidrag til restaurations- og madscenen i København.

  • Vores gæster
  • Økologiske råvarer
  • Bæredygtighed

Vores gæster er vores eksistensgrundlag. Gode gæster er glade gæster og glade gæster kommer af gode oplevelser. Det vil sige, at det er vores opgave at give vores gæster gode oplevelser, når de besøger BOB. Vi vil gerne invitere vores gæster ind til god mad og behagelig service, men vi vil også gerne have at vores gæster forlader restauranten med lidt mere end det. Vi vil gerne give vores gæster oplevelsen af at indgå i en større sammenhæng af bæredygtige initiativer, når de har brugt nogle timer på BOB. Det gør vi ved at involvere vores gæster i de fortællinger, som omgiver os på restauranten i kraft af de valg vi træffer. Vi vil gøre det nemt for vores gæster at træffe det bevidste valg.

BOB er én af de få 100% økologiske spisesteder i København. Kærligheden til økologi er kompromisløs og selv ginen i vores cocktails er økologisk. Vi tror på, at økologi er en del af løsningen på bæredygtig produktion og ansvarlig service. Vi skaber vores menu med udgangspunkt i de økologiske råvarer, der er i sæson. Det betyder også at det er vigtigt for os at gøre brug af lokale leverandører, som tilstræber bæredygtig produktion. Vores leverandører er en del af vores historie og den fortælling du træder ind i når du besøger BOB. Derfor er det også vigtigt for os at kende vores samarbejdspartnere.

I vores arbejde tilstræber vi løbende at lade os inspirere til nye grønne initiativer. Vi vil gerne yde vores bidrag til en mere bæredygtig livsførelse og derfor er det vigtigt, at vi ikke står stille. Det betyder, at vi indgår mere eller mindre utraditionelle samarbejder på tværs af forskellige brancher. Vi søger, at arbejde bredt rundt om bæredygtighedsbegrebet og vi ønsker at inspirere til en grønnere tilværelse blandt vores gæster, vores ansatte, vores netværk og vores leverandører.

– Vi vil også gerne inspireres – måske du har en idé til et grønt tiltag på restauranten?