SELSKABER

SKAL DU HOLDE FIRMAFEST ELLER PRIVAT SELSKAB?
VI HAR MASSER AF PLADS…

Hvis du er på udkig efter Urban Vibe i hjertet af København, er vores store flotte lokaler den perfekte location til din fest. Hos os kan du holde forretningsmøder på tomandshånd eller skyde en fest afsted for over 200 mennesker. Vi bor midt på Vesterbro i den ikoniske BOSCH-bygning. I tråd med BOB’s gennemgående økologiske profil har vi fokus på naturlige og organiske materialer i vores indretning og balancerer mellem det rare og det rå. Hos os kan du holde reception med økologiske slagtersnacks og lokalbrygget øl eller vegetariske alternativer i blødt og sprødt med sprudlende biodynamiske bobler. Vi kan tilbyde hapser fra både det salte og det søde køkken og planlægger sammen med dig, hvad der skal serveres til din reception. Har du selv et venue til arrangementet kommer vi gerne ud og anretter.

Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om dit arrangement er lille eller stort. Vi laver dejlig mad og sprøde cocktails til dig og dine gæster og er også gerne behjælpelige med at finde musik til din fest.

Kontakt restauranten på info@bobbistro.dk for information om menu, vin og nærmere aftale.
Se vores menukort.

Det med småt ved selskaber over 12 personer:

  • For at vi kan nå at forberede os har vi brug for en skriftlig forudbestilling på maden senest 3 hverdage før selskabet.
  • Vi har gode muligheder for at ændre på menuen, hvis der er hensyn at tage i forhold til allergener. Giv os besked når I bestiller maden.
  • Vi går meget op i ikke at lave madspild – madbestilling og antal er bindende og der vil blive afregnet for det bestilte.