Julekalenderguide: 4 skønne chokolade julekalendere til voksne

Decembermåned er for mange den mest magiske måned på hele året. Juletiden er dog særligt magisk for børn. For voksne kan den store højtid hurtigt blive stressende. Der skal sørges for julegaver, julepynt og julemad. Ønsker du at nyde den søde juletid lige så meget som dine børn, er der få ting, du selv kan gøre. Du kan blandt andet investere i en lækker julekalender med dejlig chokolade. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 4 skønne chokolade julekalendere til voksne. Læs med og find din chokolade julekalender voksne! 

Simply Chocolate julekalender

Hvis du leder efter en fantastisk chokolade julekalender for voksne, er Simply Chocolate julekalenderen med sikkerhed lige noget for dig. I stedet for de klassiske 24 låger, får du i denne hele 30 låger. Simply Chocolate julekalenderen er en meter lang, og du skal derfor finde et godt sted at gemme den, hvis ikke du ønsker, at dine børn skal få fingrene i den. I Simply Chocolate julekalenderen finder du chokolader med fyld af blandt andet lakrids, karamel og nødder. De flotte og velsmagende chokolader vil uden tvivl skabe en hyggelig julestemning hos selv den mest stressede forælder. Denne julekalender er desuden den perfekte dele julekalender. 

Ole Chokolade julekalender

Ønsker du en ekstra luksuriøs chokolade julekalender, der for alvor kan sætte julestemningen i gang, er Ole Chokolade julekalenderen lige noget for dig. Julekalenderens ydre er garanteret nok til, at du kommer i julestemning allerede den 1. december! Indeni gemmer julekalderen på 24 unikke fyldte chokolader. Her er der fyld af lækre håndlavede chokolader, med den fineste marcipan . Der er uden tvivl noget for enhver smag i Ole Chokolade julekalenderen. Du kan købe den lækre julekalender online på olechokolade.

Baileys julekalender 

Har du brug for lidt ekstra krydderi de første 24 dage af december, skal du uden tvivl købe den populære Baileys julekalender. I Baileys julekalenderen finder du 24 forskellige chokolader med Baileys likør. Blandt disse 24 chokolader finder du eksempelvis trøffelkugler med smag af kokos og karamel. Baileys julekalenderen giver dig det lille stykke chokolade, der kan få dig igennem selv de travleste decemberdage. Baileys julekalenderen er ganske let at genkende, fordi det ikoniske logo sidder på toppen af kalderen. Du kan finde den eftertragtede Baileys julekalender i din nærmeste dagligvarebutik. Find den, før det er alt for sent! Husk desuden at gemme den godt fra børn med nysgerrige pilfingre. 

Summerbird organic julekalender

Leder du efter en flot og velsmagende julekalender for voksne, er Summerbird organic julekalenderen lige noget for dig. Denne julekalender er både flot udenpå og indeni. Julekalenderen har den klassiske firkantede form og et smukt, sølvfarvet udseende. I Summerbird organic julekalendere finder du 24 unikke og specielle chokolade. Du kan se frem til både chokoladekugler, chokoladebarer og fyldte chokolade. Hvert eneste chokolade i Summerbird organic julekalenderen er nøje udvalgt. Du kan være helt sikker på, at du får din voksne chokoladetrang stillet med den klassiske Summerbird organic julekalender. Du kan finde den i din lokale Summerbird butik eller i Magasin.